top of page

Tim Verbeek - Achter het talent

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023

“Sinds 1 september werk ik als financieel adviseur bij Talent voor de gemeente. Dit combineer ik met mijn studie Bedrijfskunde. Via Talent voor de gemeente werk ik bij de gemeenten Rhenen en De Ronde Venen. In Rhenen houd ik mij bezig met het risicobeleid voor de jaarrekening. Hier begon het als een werkervaringsplek, maar is het in vier maanden al uitgegroeid tot een officiële opdracht. Ik ben blij dat Rhenen en Talent voor de gemeente mij deze kans geven! Bij De Ronde Venen werk ik mee aan de interne controle. Dit doe ik samen met Step in Control. Tijdens de opdrachten leer ik niet alleen veel over financiën, maar ook over hoe een gemeentelijke organisatie in elkaar zit. Waar je rekening mee moet houden en hoe leerzaam een gemeentelijke organisatie kan zijn. Ook juist voor studenten, zoals ik!”

Waarom kies je voor Talent voor de gemeente? “Hier krijg ik de kans om mij in een leuk team met andere jong professionals te ontwikkelen als financieel adviseur. Dat terwijl ik nog student ben. Hoeveel studenten kunnen nu zeggen dat ze naast hun studie al werken als financieel adviseur voor verschillende gemeenten. Daar ben ik best trots op.”

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page