top of page

Julian Kroes - Achter het talent

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023

Vandaag stellen we Julian Kroes aan jullie voor. Hij is 19 jaar oud en loopt al 3 ruim maanden stage bij Talent voor de gemeente. Hij volgt momenteel de studie Human Resources Management aan de HAN in Nijmegen. Wij stelden hem een aantal vragen om hem beter te leren kennen.


Ik kies voor Talent voor de gemeente omdat…

Ik ben al sinds jongs af aan geïnteresseerd in het helpen van mensen. Omdat Talent voor de gemeente een hecht en jong bedrijf is zijn er voor mij veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en het bedrijf te helpen verder te groeien. Van huis uit heb ik de interesse voor gemeenten meegekregen, allebei mijn ouders werken voor een gemeente. Talent voor de gemeente is voor mij de ideale combinatie om mensen te helpen, mezelf te ontwikkelen en betrokken te zijn bij gemeenten.


Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Mijn taken en verantwoordelijkheden zijn erg divers. De voornaamste taken waar ik mee bezig ben als HR-stagiair zijn de volgende:

  • Werven personeel via LinkedIn;

  • Het schrijven van vacatureteksten;

  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten en bruikleenovereenkomsten;

  • Het onderzoeken en uitwerken van ontwikkelingen, zoals de mogelijkheden op het gebied van bedrijfshulpverlening (opleiding tot BHV’er);

  • Het uitwerken van het talentenprogramma wat wij met ingang van september op de markt brengen voor nieuwe medewerkers bij gemeenten;

  • Aanpassen en opstellen van de cv’s van de werknemers.

Als ik niet aan het werk ben…

Naast mijn studie en werk bij Talent voor de gemeente wandel en fiets ik graag met mijn ouders. Daarnaast kijk ik veel sport, met name voetbal. Ik heb ook zelf gevoetbald, echter doe ik dat nu niet meer. Ook luister ik veel naar muziek en lees ik af en toe een boek.


Waar kijk je het meest naar uit?

Ik kijk er erg naar uit om ook de komende tijd mezelf en Talent voor de gemeente verder te ontwikkelen. Ik kan veel leren binnen deze organisatie en hoop ook Talent voor de gemeente een stap verder te kunnen brengen.

Heb jij interesse om (als stagiair) aan de slag te gaan bij Talent voor de gemeente neem gerust een kijkje bij onze vacatures en stuur een sollicitatieformulier op via de website!

117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page