top of page

Achter het talent.. Marijn Bunt

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023

Marijn werkt sinds 1 mei bij Talent voor de gemeente en combineert haar werkzaamheden als Financieel adviseur met de studie Bedrijfskunde. Benieuwd wat er achter ons talent zit? Lees dan onderstaand interview met Marijn.
Aanrader: Plitvice meren bezoeken

Wijsheid: Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren

Ambitie: Succesvol worden

Obsessie: Alles gestructureerd hebben ;)

Favoriete boek: Sneeuwengelen - Suzanne Vermeer (eigenlijk alle boeken van Suzanne Vermeer)


Ik ben het meest trots op..

Dat ik zo zelfstandig in het leven sta. Mijn moeder heeft mij zeer zelfstandig opgevoed. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen zaken op orde heb en grotendeels zelf alles geregeld krijg. Ik ga eerst zelf op onderzoek uit hoe ik iets voor elkaar kan krijgen, voordat ik hulp vraag indien dat nodig is.

Talent voor de gemeente een leuk bedrijf met overwegend jonge mensen waarmee je kan lachen en sparren.

Waarom ik voor talent voor de gemeente gekozen heb..

Talent voor de gemeente biedt mij uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden. In een korte tijd heb ik kennis kunnen maken met twee interne controle opdrachten, maar daarnaast ben ik mij ook in het verdiepen in LIAS. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik continu nieuwe dingen leer die mij uitdagen. Daarnaast is Talent voor de gemeente een leuk bedrijf met overwegend jonge mensen waarmee je kan lachen en sparren.


Huidig project..

Mook & Middelaar en ‘s-Hertogenbosch. Bij beide gemeenten voer ik samen met collega’s de interne controle uit en controleren we op rechtmatigheid. Iedere fase van de interne controle brengt weer uitdagingen en leuke werkzaamheden met zich mee.


"Soms is het goed om op je gevoel te vertrouwen, indien het niet volledig rationeel beredeneerbaar is."

Welk advies mij het meest geholpen heeft..

Niet altijd alleen maar rationeel denken/beredeneren. Dit is een advies die indirect is gegeven tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe studie door mijn begeleider. Het is soms goed om op je gevoel te vertrouwen, indien het niet volledig rationeel beredeneerbaar is. Ik bleef twijfelen aan het feit of ik de goede beslissing had gemaakt, mijn gevoel zei van wel, achteraf ben ik nog steeds blij met de keuze voor Bedrijfskunde!40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page