top of page

Training: Werken bij de gemeente

De afgelopen twee maanden hebben onze talenten de interne training ‘Werken bij de gemeente’ met succes gevolgd. De training is gegeven door onze ervaren bestuursadviseur Hans Bosch.


🔍 Inhoud van de training: Tijdens deze training hebben de talenten snel inzicht gekregen in onder andere gemeentelijke werkwijzen, belangen, wet- en regelgeving en democratische processen. Met daarbij gerichte aandacht voor de specifieke functie van de deelnemers.


🤝 Interactief programma: De training is niet standaard; het is een workshopachtig programma met veel interactie. Deelnemers en docent sparren met elkaar over relevante thema's, met ruimte voor praktijkcases en toepassing van opdrachten.


🎓 Wat leert men? Het programma biedt een gedegen basisopleiding over de positie van een gemeente, bevoegdheden, bestuur, wet- en regelgeving, financiën en actualiteiten binnen het gemeentelijke werkveld.


ℹ️ Belangstelling? Deze training bieden wij ook aan als incompanytraining bij gemeenten. Zo maken onder andere de Gemeente Lingewaard en de Gemeente Overbetuwe gebruik van onze diensten om hun nieuwe medewerkers goed op gang te helpen in de gemeentelijke wereld. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op bij interesse of klik hier voor meer informatie.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page