top of page

Green Friday

Bijgewerkt op: 6 sep. 2022

De meeste mensen kennen ‘Black Friday’, vrijdag 27 november, als een dag met hoge kortingen waarbij consumenten verleidt worden tot het doen van extra aankopen. Hierdoor is ‘Black Friday’ een dag waarop de natuur het zwaar te verduren heeft. Wij zien dit graag anders! Want: “geluk zit voor ons niet in het aansporen tot meer aankopen, maar in iets goeds doen voor de natuur”.

Samen de wereld groener maken!

Vanuit dit perspectief kiezen steeds meer bedrijven voor een andere weg. Dus voor ons geen ‘Black’ maar ‘Green Friday’! Drie jaar terug is Dille & Kamille begonnen met ‘Green Friday’. Er wordt in Nederland, België en Costa Rica in totaal 2.500m2 nieuw bos aangeplant. Het familiebedrijf, Dille & Kamille, wil van ‘Green Friday’ een brede, blijvende beweging maken en slaat daarom de handen ineen met haar klanten en diverse retailorganisaties. Het doel: samen de wereld groener maken.

Samenwerking met Trees for All

Dille & Kamille zet de wens voor meer groen kracht bij met een donatie aan partner Trees for All. Trees for All investeren in de natuur door het planten en herstellen van (bestaande) bossen. Dichtbij huis, maar ook in ontwikkelingslanden. Goed voor de natuur, voor het klimaat en voor de lokale bevolking!

Doen jullie mee?

Talent voor de gemeente sluit zich graag aan bij dit mooie initiatief. Dit doen wij door een donatie aan ‘Trees For All’. Om de boodschap van ‘Green Friday’ zoveel mogelijk te verspreiden hebben wij hier een actie aan verbonden. Help jij ons vandaag (op vrijdag 27 november 2020) mee de CO2 uitstoot een klein beetje te compenseren? Deel het bericht op onze LinkedIn pagina. In ruil daarvoor planten wij een boom en doen wij een donatie aan Trees for All. Hoe meer het bericht gedeeld wordt, hoe meer bomen wij planten.

Wij willen voor deze actie maximaal 100 bomen planten, dus zorg dat we die 100 halen!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page