top of page

Georgette Blancke - Talent manager

Vanaf augustus 2023 is Georgette actief als Talent manager en steun en toeverlaat van onze talenten. Alle reden om eens stil te staan bij de moederfiguur binnen ons bedrijf. Wat is haar rol, hoe bevalt het binnen Talent voor de gemeente en wie is zij verder als persoon? Je leest het allemaal in deze editie van Achter het talent. Georgette Blancke's achtergrond

  • Guilty pleasure: aan de Waal, op een strandje, boekje, wijntje

  • Hobby(‘s): wandelen, in de natuur, muziek festivals

  • Favoriete artiest: Blof

  • Mij kan je altijd wakker maken voor: op reis gaan, per direct de koffer inpakken en een mooie plek bezoeken

  • Lievelingsfilm: Field of dreams met Kevin Costner


"In combinatie met Marijn, onze officemanager, zorgen we voor de juiste aandacht voor alle talenten"

Wat is jouw rol binnen talent voor de gemeente?

Sinds 1 augustus vorig jaar ben ik werkzaam bij Talent voor de gemeente. Hans verwoordde het als ‘moeder van de organisatie’. Een brede functie, in combinatie met Marijn, onze officemanager, zorgen we voor de juiste aandacht voor alle talenten, en zorgen we ervoor dat afspraken worden vastgelegd. We hebben een leuk en divers team, waarin iedereen de ruimte krijgt om te ontwikkelen en doen waar zij/hij goed in is.


"Een geweldige combi van een commercieel bedrijf binnen de publieke sector"

Werken met onze talenten is…

Geweldig, een nieuwe wereld is voor me open gegaan. Jonge, gedreven talenten, aan het begin van hun carrière en ze gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Een geweldige combi van een commercieel bedrijf binnen de publieke sector, met als speerpunt de ontwikkeling van talenten bij gemeenten. En bij deze gemeenten, die op hun beurt op zoek zijn naar jonge mensen, kan je maatschappelijk relevant werk doen.


"De combinatie van jonge talenten met senior begeleiding, actief met elkaar, waarbij de ontwikkeling van talenten centraal staat"

Wat maakt Talent voor de gemeente uniek?

De combinatie van jonge talenten met senior begeleiding, actief met elkaar, waarbij de ontwikkeling van talenten centraal staat. Mijn ervaring heb ik opgedaan in de zorg, een warme omgeving, heel erg gestructureerd en geprotocolleerd. En daarvoor heb ik meer dan 25 jaar een caravanbedrijf gehad. Een prachtig onderwerp, vakantie is waar mensen voor werken. Daarbij ben je veel bezig met techniek en verkoop, met een piek in de zomer. Ik neem mijn ervaring mee en lever op die manier mijn bijdrage aan de ontwikkeling van de talenten en de organisatie.


In het weekend ga ik graag…

Lange wandelingen maken, routes lopen via een wandel-app of op eigen gelegenheid samen met mijn vriend of een vriendin de natuur in. Fijn als daarbij het zonnetje schijnt, het hoeft niet eens warm te zijn. Wat wonen we toch in een mooi land! Mijn camera neem ik dan altijd mee. Fotografie is een andere hobby, het grafische element van de natuur is waar ik dan vooral naar kijk. Die wandeling afsluiten op een terras met een biertje en borrelplank is dan heerlijk. We wonen in Nijmegen sinds een kleine 2 jaar en gaan regelmatig naar het theater, de bios of een festival. De combinatie van natuur en cultuur is de reden waarom we verhuisd zijn naar Nijmegen. Verder ben ik gek op schilderen, en dan bedoel ik deuren en muren, een metamorfose in huis vindt dus nog weleens plaats. 


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page