top of page

Dierendag. Nieuwe kantoorhondNolah, onze bevlogen blijdschaps(h)onderneemster, heeft laatst aangegeven dat ze graag wat assistentie zou willen bij haar fulltimebaan als ontspanningsmanager.

Sinds kort hebben we daarom een waardevolle nieuwe collega aan ons kantoor toegevoegd. Omdat het gister Dierendag was lijkt ons wel tijd om haar aan je voor te stellen. Yuna, onze 12 weken oude labradoodle, gaat als nieuwe medewerkster van Talent voor de gemeente aan de slag als vrolijkheidscoördinator. Ze gaat het vast ontzettend naar haar zin hebben gezien ze geen doelstellingen of deadlines heeft. Tussen haar dutjes door mag ze de hele werkdag haar nieuwe collega’s voorzien van knuffels en kwispels. Ook mag ze straks, zodra ze groot genoeg is, in de middagpauze mee wandelen met de rest van de collega’s. We zijn ervan overtuigd dat ze al snel de fijne kneepjes van het vak leert en vlug als medewerkster van de maand zal worden benoemd.Wist je dat?

Bij de voorstel blog van Nolah hebben we al even kort stilgestaan bij de voordelen van een kantoorhond. Maar gezien we het belang niet genoeg kunnen onderschrijven, hierbij nogmaals een korte samenvatting (of: kijk vooral nog even naar onze andere blog voor alle voordelen die een kantoorhond met zich meebrengen).138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page