top of page

Black Friday = Green Friday

Bijgewerkt op: 5 sep. 2022

Black Friday is een zware dag voor de natuur! Met hoge kortingen verleiden bedrijven ons om extra aankopen te gaan doen. Het produceren van deze aankopen kost de aarde grondstoffen en het komt regelmatig voor dat dit niet duurzaam gebeurt. Daarom kiezen wij niet voor Black Friday, maar Green Friday!Samen de wereld groener maken

Steeds meer organisaties kiezen voor Green Friday. Zo kan je bij IKEA je oude meubels terugbrengen. Je krijgt dan een deel van de waarde terug via een tegoedbon, terwijl IKEA het oude meubel via hun Circular Hub een nieuwe bestemming probeert te geven.

Dille & Kamille laat deze week niet hun kortingen zien, maar zet in op tips voor natuurwandelingen. En Decathlon is een sportchallenge gestart met als doel een percentage van de opbrengt te doneren aan Trees for All.

Bomen planten

Trees for All investeert in de natuur door het planten en herstellen van (bestaande) bossen. Dichtbij huis, maar ook in ontwikkelingslanden. Bomen hebben veel voordelen. Zo verminderen ze de CO2-uitstoot en bieden ze verkoeling op een warme dag. Zo hebben bomen positieve effecten op de natuur, het klimaat en de lokale bevolking!

Elke like één boom

Ook dit jaar plant Talent voor de gemeente bomen bij Trees For All. Voor elke like die ons LinkedIn bericht krijgt, planten we één boom. In totaal willen we 100 bomen planten. Help jij mee om dit doel te bereiken? Het enige wat je hoeft te doen, is ons bericht een like te geven. Wij regelen de rest!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page