top of page

Bambook - Geen papierverspilling meer

Bijgewerkt op: 5 sep. 2022

Wij van Talent voor de Gemeente worden altijd blij van goede en duurzame initiatieven. Vandaar dat wij jullie graag meer vertellen over Bambook.

Duurzaamheid

Bambook is een herbruikbaar notitieboek, waarin alle aangemaakte notities eenvoudig uitgewist kunnen worden. Hiermee bespaar je papier en voorkom je papierverspilling. Daarnaast planten ze voor elk verkocht product een boom en om het nog helemaal compleet te maken bezorgen ze de producten op de fiets. Vandaar dat wij ons erg herkennen in de missie van Bambook waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.
Sociale werkplaats

Waar wij ook enorm blij van werden is dat de producten gemaakt worden op een sociale werkplaats. Dat wil zeggen dat Bambook werkgelegenheid geeft aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en op die manier de arbeidsparticipatie bevorderd.

Al onze collega’s hebben er inmiddels al een cadeau gekregen en ze worden goed gebruikt. Wil je zelf ook herbruikbaar notitieblok of wil je graag een origineel cadeau voor een collega of kennis, dan kunnen wij Bambook van harte aanbevelen!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page