top of page

5 jarig jubileumfeest šŸŽ‰

Op 2 juni gaf Talent voor de gemeente een groot feest om het 5-jarig bestaan te vieren. Dit jubileum hebben wij onder het genot van overheerlijke hapjes en drankjes en onder een heerlijk zonnetje gevierd met klantrelaties en (oud-) medewerkers.





Het was een mooi moment om even stil te staan bij het feit dat Talent voor de gemeente in 5 jaar is uitgegroeid naar 25 medewerkers. Met een mix van ervaren mentoren en jonge talenten zijn al meer dan 50 verschillende gemeenten en overheidsorganisaties geholpen.


Groei is geen doel op zich, maar wel noodzakelijk om de markt goed te kunnen blijven bedienen en flexibel te kunnen inspelen op de vragen van (potentiĆ«le) klanten, maar ook de kwaliteit intern te waarborgen. In de volgende 5 jaar streven wij er daarom naar om te groeien naar ongeveer 50 medewerkers en een extra locatie in ā€˜het westenā€™ van ons land. Wij willen hierbij alle aanwezigen bedanken en kijken terug op een zeer geslaagde dag!


Mochten jullie meer willen weten over ons mooie bedrijf Talent voor de gemeente neem dan contact op met Hans Geurts (telefoon: 06-29517474 of mail: hans@talentvoordegemeente.nl) of een van de collega's.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page