top of page

YUNAH

Vrolijkheidscoördinator

Kwispelen

Spelen

Geaaid worden

Yunah, het jongere zusje van Nolah, is sinds 2022 actief in ons team als vrolijkheidscoördinator. Yunah brengt een jeugdige en levendige energie naar ons kantoor. Hoewel ze nog erg jong is, heeft ze zich al bewezen als een meester in het verspreiden van vreugde en positiviteit. Haar rol als vrolijkheidscoördinator houdt in dat ze zich toelegt op het opfleuren van onze werkdagen.

Met haar speelse geest en aanstekelijke kwispel weet Yunah de zwaarste taken om te toveren tot vrolijke momenten. Ze heeft geen idee van deadlines of kadernota’s, haar enige doel is om iedereen te voorzien van eindeloze knuffels en gezelligheid. Elke middagpauze neemt Yunah het initiatief om samen met Nolah en ons personeel te wandelen. Ze geniet ervan om de banden met haar collega's te versterken terwijl ze samen de frisse lucht opsnuiven.

Yunah groeit snel, en we kunnen niet wachten om te zien hoe ze zich verder ontwikkelt in haar rol. Haar enthousiasme en haar vermogen om vrolijkheid te verspreiden maken haar tot een onmisbare aanwinst voor ons team! 🐶

0

Jaar gemeentelijke 
ervaring 

0

Verschillende
opdrachtgevers 

0

Opdrachten 
binnen de overheid  

1

Jaar ervaring in het
vakgebied 
 
bottom of page