top of page

NOLAH

Ontspanningsmanager

Welzijnsmanagement

(H)ondernemerschap

Aandacht vragen

Maak kennis met Nolah, onze vierbenige bron van ontspanning op kantoor! Als ontspanningsmanager heeft ze een cruciale rol binnen ons team, waarbij ze nauw samenwerkt met haar collega en tevens zusje Yunah.

Nolah heeft een uitgebreid en indrukwekkend curriculum vitae als het gaat om het creëren van een stressvrije werkomgeving. Haar expertise in het verminderen van spanning en het verhogen van de werksfeer is ongeëvenaard. Met haar zachte vacht en speelse instelling weet ze de medewerkers die dit nodig hebben te kalmeren en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Nolah heeft geen behoefte aan spreadsheets of kadernota's. Haar kracht ligt in knuffels, kwispels en spontane speelsheid. Ze heeft een ongelooflijk vermogen om de werkdruk te verlichten en een gevoel van vrolijkheid te brengen in zelfs de drukste dagen op kantoor. Verder neemt ze graag samen met Yunah het hele personeel mee voor een wandeling wanneer ze daar zin in heeft.

Dus, als je een pauze nodig hebt, weet dan dat Nolah altijd klaar staat om je te verwelkomen voor een ontspannende intermezzo. Ze is niet alleen onze ontspanningsmanager, maar ook een van de meest gewaardeerde teamleden als het gaat om het verbeteren van onze werksfeer. 🐾

0

Jaar gemeentelijke 
ervaring 

0

Verschillende
opdrachtgevers 

0

Opdrachten 
binnen de overheid  

2

Jaar ervaring in het
vakgebied 
 
bottom of page