top of page

LAURA VAN DEN HEUVEL

Inkoopadviseur

Inkoopadvies

(V)IC en rechtmatigheid

Bedrijfsvoering


Laura heeft Europees ondernemingsrecht gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Door het volgen van het vak aanbestedingsrecht is ze enthousiast geworden over dit rechtsgebied. Ze heeft twee stages gelopen gericht op het aanbestedings -en mededingingsrecht en haar scriptie heeft ze in het aanbestedingsrecht geschreven. Toch heeft Laura meer passie voor het begeleiden van het gehele proces dan enkel het juridisch kader. Daarom is ze aan de slag gegaan als inkoopadviseur. Om het inkoopvak goed onder de knie te krijgen is ze momenteel bezig met de Nevi I opleiding.

Verder heeft Laura twee jaar gewerkt bij een grote IT reseller als Biddeskmedewerker. Dit hield in dat ze minicompetities, meervoudige onderhandse- en Europese aanbestedingen en commerciële IT-aanvragen begeleidde. Ze maakte prijsberekeningen en op basis daarvan adviseerde ze bij het maken van commerciële beslissingen voor het doen van de beste aanbieding voor de klant.

Laura is maatschappelijk betrokken, bevlogen en doelgericht. Ze vindt het belangrijk om binnen haar projecten allereerst het vraagstuk helder te krijgen om vervolgens buiten gebaande paden en toch binnen de juridische kaders in creatieve en strategische oplossingen te denken.

2

Jaar gemeentelijke 
ervaring 

3

Verschillende
opdrachtgevers 

3

Opdrachten 
binnen de overheid  

2

Jaar ervaring in het
vakgebied 
 
bottom of page