contact.jpg

OVER ONS

Nederlandse gemeenten staan voor de uitdaging hun organisatie toekomstbestendig te maken: de gemiddelde leeftijd van gemeentemedewerkers is met bijna 50 jaar hoog. In de beroepsbevolking is 36 procent jonger dan 35, bij gemeenten is dat slechts 11 procent. Gemeenten moeten meer naar buiten gericht werken en dat vraagt om een andere rol en andere vaardigheden van de medewerkers. Veel gemeenten werken vanuit vaste, traditionele patronen. Om deze patronen te doorbreken is verjonging en vernieuwing nodig.

Talent voor de gemeente zorgt voor de structurele doorloop van talent en begeleiding door ervaren mentoren. Door de inzet van onze talenten ondergaat een gemeente een verfrissing en kwaliteitsverbetering. Samen met de vaste medewerkers zorgen onze talenten, met ondersteuning van hun mentoren, voor een nieuwe dynamiek binnen de gemeente. Samen moderniseren ze ingesleten werkwijzen en procedures en er ontstaat een open en moderne blik naar buiten.

Hans1.png

TIM VERBEEK

Germaan 11, 6661 JN Elst, Netherlands

• Google Places

Bedankt voor de inzending!