top of page

KLANTEN

Een aantal verhalen van klanten waarmee wij hebben samengewerkt.

+ nog iets meer ondersteunende tekst toevoegen.

LEONIE SENNEF

cropped-buren_logo.png

Teammanager Financiën Gemeente Buren

Toen Hans mij in 2019 vertelde over Talenten voor gemeenten werd ik gelijk enthousiast. Wat een mooi plan om te investeren in jonge talenten die graag willen werken voor de gemeentelijke overheid.
Ik kijk met een goed gevoel terug op de periode dat een van de talenten “meedraaide” in onze organisatie om praktijkervaring op te doen. Het enthousiasme en de leergierigheid spatte ervan af en er was al snel sprake van een toegevoegde waarde!

JACQUELINE TIEMENS

Controller

We hadden met spoed gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers nodig. Talent voor de gemeente heeft met een uitstekend aanbod aan onze vraag voldaan en op zeer korte termijn drie uitstekende krachten geleverd. Talent voor de gemeente is professioneel en servicegericht.

logo-od-regio-nijmegen.png
mookenmiddelaar.png

HANS VAN DE HEUVEL

Afdelingshoofd bedrijfsvoering

Talent voor de gemeente heeft met onze gemeente een hechte relatie opgebouwd. Die is gebaseerd op vertrouwen en deskundigheid. In de praktijk levert Talent voor de gemeente oplossingen op maat voor elk onderwerp en elk niveau van de bedrijfsvoering. 

ERIC VAN DEN HURK

Manager

“Werken met jonge mensen is prachtig!”

 

Voor een opdracht bij een klant zochten we ondersteuning voor de interne controle. Via een oud collega had ik al eerder contact gehad met Talent voor de Gemeente. Daar was Marvin van Blijderveen beschikbaar. Een 19-jarige die werkt als financieel adviseur en daarnaast Bedrijfskunde studeert. En wat een genot om met zo’n leergierig en slimme vent te werken. Pakte het snel op, was to the point en een aimabel mens. Wat wil je nog meer? De opdracht is tot tevredenheid opgeleverd, helaas eindigde daarmee wel onze samenwerking. Maar mochten we weer een dergelijke opdracht hebben en ondersteuning wensen gaan we zeker weer gebruik maken van de diensten van Talent voor de Gemeente en Marvin van Blijderveen.

Lees meer
Logo-step.png
Lees meer
logo overbetwuwe.jpeg

WILLEM PETERS

Financieel adviseur

In de zomer van 2018 hoorde ik van Hans Geurts over de uitdaging waarvoor gemeenten staan om hun organisatie toekomstbestendig te maken. Volgens Hans speelt jong talent hierbij een ‘keyfactor’, daarom werd in 2018 Talent voor de Gemeente opgericht. Talent voor de Gemeente vindt, plaatst en begeleidt ondernemende, maatschappelijk betrokken jongeren bij gemeenten om zo de gewenste verandering tot stand te brengen.

bottom of page