top of page

Data Analyse

Organisaties worden steeds meer data gedreven. Er is behoefte aan de juiste informatie op het juiste moment. Voordat u als organisatie zover bent, zijn er echter wel enkele vraagstukken te behandelen, bijvoorbeeld:

  • Welke data hebben we nodig?

  • Waar komen de data vandaan?

  • Hoe ontsluiten we de data?

  • Hoe bruikbaar zijn de data?

  • Hoe moet het dashboard eruit komen te zien?

Advies

Bent u de eerste stappen aan het zetten en wilt u hierbij graag advies? Door onze ervaring met verschillende vraagstukken bij verschillende organisaties kunnen we u goed op weg helpen. We brengen samen met u in kaart wat de stip aan de horizon is en wat u ervoor nodig heeft om deze te bereiken. 

 

Ondersteuning

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij de uitvoering, bijvoorbeeld in verband met tijdelijk drukte? Wij hebben altijd gedreven talenten met kennis van zaken die u hierbij kunnen helpen. 

 

Volledige ontzorging

Wij kunnen u ook volledig ontzorgen. We bespreken dan samen welke behoefte er ligt, we zorgen dat de data ontsloten wordt, bouwen een dashboard die aansluit bij uw wensen en blijven betrokken bij de analyse en verdere doorontwikkeling. Wij ontwikkelen dashboards in Microsoft Power Bi. De kracht van data analyse zit vooral in de frequente opvolging van inzichten. Wij kunnen u helpen om dit te borgen en een data gedreven organisatie te worden.

bottom of page