top of page

AO/IC & Rechtmatigheid

Om zicht te hebben op de rechtmatigheid van geldstromen is het belangrijk dat de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) goed zijn ingericht. Wij kunnen hier op verschillende manieren bij helpen.

 

Advies

Wilt u weten wat de impact van de rechtmatigheidsverantwoording op uw organisatie is? Of bent u op zoek naar een kritische blik op de huidige inrichting van de interne controle? Door onze uitgebreide ervaring kunnen we u adviseren bij elk soort vraagstuk. U maakt hierbij gebruik van onze kennis en ervaring, maar u gaat vooral zelf aan de slag met de uitvoering. 

 

Ondersteuning

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij de uitvoering, bijvoorbeeld in verband met tijdelijke drukte? Wij hebben altijd gedreven talenten met kennis van zaken die u hierbij kunnen helpen. 

 

Volledige ontzorging

Wij zien dat steeds meer organisaties ervoor kiezen om deze werkzaamheden zoveel mogelijk uit te besteden. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen. Voor elk proces richten we een controleaanpak in, gebaseerd op een gedegen risicoanalyse. Alle bevindingen worden regelmatig aan u gerapporteerd, zodat u zelf in control blijft over de inhoud. Daarnaast helpen we bij het opstellen van alle documentatie, zoals het normenkader en controleplan.

bottom of page